Resim

Resim

Reklam

22 Ekim 2012 Pazartesi

Miss Stardoll World Açıklandı!




Stardoll Miss Stardoll World Kraliçelerini bugün taçlandırdı. Malesef bu sefer 1. olamadık. Hatta 28. olduk. Bana göre çok büyük bir düşüş oldu. Kazanan listesi ilk 10 sırasıyla şöyle:
1. Miss Saudi Arabia - Ashleesoul
2.Miss France - Rojda32
3.Miss Russia - Kusja
4.Miss Poland - AmfijaSmiley
5.Miss New Zealand - Clairethebest55
6.Miss Germany - Tecki3
7.Miss Argentina - Estefaniasoleda
8.Miss Morocco - Missimie
9.Miss Kuwait - Brandyy
10.Miss Mexico - Fridaakahlo

Ödülleri tekrar hatırlatalım:
Miss Stardoll World Birinicinin Ödülleri:
Kazanan kullanıcının Medoll'ü Stardoll giydirme oyununda oyun bebeği olarak kullanılacakTam iki yıl boyunca ÜCRETSİZ Superstar üyeliği kazanacakRoyalty üyesi olacak2000 Stardolları2000 StarcoinsOyunda çok özel Miss Stardoll World Tacı (Tiara)Yine çok özel Miss Stardoll World Kuşağı (oyunda)İçi şık ve lüks kıyafetlerle dolu muhteşem bir gardropMSW Şöhret duvarında yer alma şansı (Stardoll ofisinde sadece Miss Stardoll World kazananlarına ayrılmış bir duvarda) Kazananın evine gönderilecek gerçek bir taçStardoll Barbie bebekleri (2)VEEE Büyük Ödül – Dijital fotoğraf makinesi (İlham anını yakalaman ve hemen çekmen için)Finalist olmak bir başarının kilidini de açacakSatış Kartları (Sanal / Gerçek).
Miss Stardoll World İkincinin Ödülleri:
6 Aylık ÜCRETSİZ Superstar ÜyeliğiRoyalty üyeliği1000 Stardolları1000 Starcoins, Taç ve Kuşak (oyunda)Kazananın evine gönderilecek gerçek bir taçBarbie bebekleri (2)Finalist olmak bir başarının kilidini de açacak.
Miss Stardoll World Üçüncünün Ödülleri:
3 Aylık ÜCRETSİZ Superstar ÜyeliğiRoyalty üyeliği500 StardollarI500 Starcoins Taç ve Kuşak (oyunda)Kazananın evine gönderilecek gerçek bir taç Barbie bebekleri (2)Finalist olmak bir başarının kilidini de açacak.