Resim

Resim

Reklam

30 Haziran 2013 Pazar

Bize Şarkı Önerin!

Music Player'imizi yenileyeceğiz, bu nedenle bize bloğumuzda olmasını istediğiniz şarkıları önerin! Bize ulaşmak için bloğumuzun resminin altındaki sağdaki "Bize Ulaşın" bölümünden yada Sezen-loveyou veya Senem-girl 'e mesaj atabilirsiniz. Önerileriniz bizim için önemli, sizi seviyoruz!
                                                                                         

Yeni Mağaza Fever




Stardoll'a yeni bir mağaza geldi; Fever. Bu mağaza maalesef resimdeki gibi Türkiye'de görünmüyor. Kıyafetlere sadece vitrinden ulaşabiliyoruz. Fakat vitrinden ulaşabildiklerimiz dışında 2 tane oda ve 1 tane alışveriş çantası var. Onlara ulaşmak için tıklayın.

Mr. Yeni Koleksiyon




Bedava Şnorkel ve Dalgıç Kıyafeti


Bu bedava için http://iphide.pl/ adresine gidin. Açılan sayfadaki boşluğa stardoll.com yazın ve üyelik girişi yapın. Çıkan sayfanın yukarısındaki boşluğun içindekileri silip stardoll.com/pl/clubs/home.php?id=4619186&action=ma&ac=4619186 yazın. Kulübe yönlendirileceksiniz ve üye olmuş olacaksınız. Kulübün aşağısına inip dalgıç resmine tıklayın.
Başka bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bedava suitinizdedir.

25 Haziran 2013 Salı

Bedava Tişört


Bu bedava için http://dontfilter.us/ veya http://www.proxoin.com/ adreslerinden birine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa www.stardoll.com yazın ve üyelik girişi yapın. Daha sonra sayfanın yukarısındaki kutucuğun içindekileri silip www.stardoll.com/tr/clubs/home.php?id=4593325&action=ma&ac=4593325 yazın. Bedava suitinizdedir.

Bedava Elbise


Bu bedava için http://www.justproxy.co.uk/ adresine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa stardoll.com yazın ve üyelik girişi yapın. Daha sonra sayfanın yukarısındaki kutucuğun içindekileri silip http://www.stardoll.com/tr/clubs/home.php?id=3865935 yazın. Bir kulübe yönlendirileceksiniz. Kulübe üye olmanıza gerek yok, aşağı inin ve ortadaki Barbie resmine tıklayın.
Çıkan sayfadaki Barbie giydirilmiyor. Bu yüzden çıkan Take Me There yazısına tıklayın. Bedava suitinizdedir.

Yakında: Honey Maid



Yakında bir mağaza geliyor, Honey Maid. Şu an mevcut değil ama bazı kıyafetler katalogda var. Bu mağaza büyük ihtimalle ülkemizde görünmeyecek. Mağaza geldiğinde "Gizli Mağazalar" etiketi altında bulabilirsiniz.

Yeni Archive




Yeni Mağaza: Hot Buys Summer Retro



Yeni açılan bu mağazada çok eski Hot Buys'lar olduğu gibi, çok yeni olmasa da yeni sezonlar da bulunuyor. Kaçırdığınız Hot Buys varsa bu mağaza koleksiyonunuz için harika bir fırsat!