Resim

Resim

Reklam

31 Mayıs 2012 Perşembe

29 Mayıs 2012 Salı

Oyku.Stardoll


Evet arkadaşlar Öykü Peksel de artık Stardoll'da. Oyku.Stardoll diye bir twitter hesabı açmış ve bize kendi Stardoll hesabı ve yenilikler ile ilgili haberler veriyor. Ayrıca Twitter hesabında onu takip eden ilk 500 kişiyi o da takip edecekmiş! Twitter hesabınız varsa Öykü Peksel'e ulaşmak için: @oykustardoll. Stardoll'da Öykü Peksel'e oluşturulacak suiti için çok heyecanlıymış. Ayrıca İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanacak bir moda blogu olacağının da haberini veriyor bize. Ayrıca Stardoll Fallen Angel Barbie yarışmasının kazananları için getirilen bebekleri görmüş ve çok beğenmiş! Son olarak da bugün bitecek Öykü Peksel'i Giydir yarışmasına katılmamızı tembihliyor. Bu yarışmadan seçilen 500 kişiye Cengiz Abazoğlu'nun 2012 Yaz Koleksiyonunda yer alan muhteşem bir gala elbisesi hediye edilecek! Ayrıca editörler tarafından belirlenecek 3 şanslı katılımcı da Öykü Peksel tarafından adına imzalı fotoğrafına sahip olacak.

Bedava Yeşil Elbise


Bu bedava için http://proxy.cstools.net/ veya http://proxy-pt.stardoll-blog.de/ adreslerinden birine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=2820 yazıp entere basın. Açılan sayfadan üyelik girişi yapın ve yarışmaya katılın. Bedava suitinizdedir.

Gizli Mağaza Snow White & The Huntsman


Bu mağazada Snow White & The Huntsman filmindeki oyuncuların kostümleri var. Bu filmin fanıysanız kaçırmayın derim. Mağazaya ulaşmak için tıklayın.
Ayrıca filmin fragmanını merak ediyorsanız izleyin;

Bedava Snow White & The Huntsman Bebeği ve Tv


Bu bedava için http://webwarper.net/ww/ adresine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/ yazıp entere basın. Açılan sayfadan üyelik girişi yapın. Bedavalar suitinizdedir.

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Bedava Mayokini


Bu bedava için http://www.german-proxy.de/ adresine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/pl/contest/view.php?id=2821 yazıp entere basın. Çıkan sayfadan üyelik girişi yapın ve yarışmaya katılın. Bedava suitinizdedir.
Not: Sayfanın açılması biraz uzun sürüyor ama sonunda bağlanıyor, kapatmayın.

10 Mayıs 2012 Perşembe

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Bedava Balonlar ve Kurdele


Bu bedava için http://webproxy.ru/ adresine gidin. Çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/ yazıp entere basın. Açılan sayfadan ğyelik girişi yapın ve sayfanın yukarısındaki kutucuğun içindekileri silip http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=2731 yazın ve yarışmaya katılın. Bedavalar suitinizdedir.

Yeni D-Signed



Mağazaya ulaşmak için tıklayın.

Yeni Anneler Günü Eşyaları